Kennis partner – AI Kennissessie op maat

Bij INOVAdev geloven we in het delen van kennis en motiveren we klanten om de mogelijkheden van nieuwe technologieën volledig te benutten. Want hey, We Are You! In dit blog delen we graag hoe we Viduro, door middel van een boeiende kennissessie, hebben geholpen om de wereld van Artificial Intelligence (AI) te omarmen.

Mee bewegen met snelle ontwikkelingen
Viduro adviseert overheden, bedrijven en andere organisaties die succesvol willen of moeten veranderen. Zij krijgen te maken met verschillende (communicatie)vraagstukken en zagen zelf al kansen op het gebied van AI. Ze wilden niet achterlopen op de snelle ontwikkelingen en vroegen INOVAdev om mee te denken over hoe ze deze technologie in hun bedrijfsprocessen kunnen integreren.

Sessie op maat
We beginnen met een kennismaking om Viduro en hun specifieke behoeften beter te begrijpen. Zo kunnen we de kennissessie geheel afstemmen op de organisatie. Aangezien Viduro weinig ervaring had met AI, hebben we tijdens de sessie de mogelijkheden en toepassingen van deze technologie toegelicht. Van te voren hebben we onderzocht welke tools interessant kunnen zijn voor deze organisatie. Daardoor waren we in staat om tijdens de sessie de nadruk te leggen op hoe medewerkers van Viduro AI kunnen gebruiken in hun dagelijkse werkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van planningen, het schrijven van teksten en het maken van samenvattingen en notulen.

Praktische aanpak
Tijdens de sessie hebben we concrete toepassingen van AI gedemonstreerd. Bovendien is door ons een integratie ontwikkeld voor Google Sheets, waardoor Viduro direct aan de slag kon met Chat GPT. Om deze kennis meer kracht bij te zetten adviseerde we Viduro om een interne AI-specialist aan te stellen. Deze specialist zal niet alleen de verworven kennis in de praktijk brengen, maar zich ook blijven verdiepen in de wereld van AI. Dankzij deze praktische benadering kon Viduro de kracht van AI meteen ervaren én direct toepassen binnen hun eigen organisatie.

Lange termijn kennispartner
Bij INOVAdev zijn we trots op onze rol als kennispartner. We streven ernaar om organisaties te helpen innoveren en groeien door waardevolle kennis te delen. Dat betekent dat we ook na de kennissessie betrokken blijven bij Viduro. We blijven beschikbaar voor vragen, delen tips en blijven graag op de hoogte van de voortgang. Uiteraard staan we ook klaar om te ondersteunen bij eventueel nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen.

De sessie heeft mijn nieuwsgierigheid, naar de manier waarop AI ons kan helpen, verder aangewakkerd. Een zeer waardevolle sessie, ook mijn collega’s waren erg enthousiast.

Niels van Gerven - Strategisch Adviseur bij Viduro