Development partner - ERP-systeem op maat

Een volledig assortiment groenproducten is zowel voor particulieren en hoveniers als voor groenvoorzieners en handelaren steeds lastiger te vinden. Den Mulder Boomteelt biedt een compleet pakket aan bomen en tuinplanten en dat is uniek. De producten komen grotendeels uit eigen kwekerij en worden allemaal in de webshop, die in 2017 is gerealiseerd door INOVAdev, getoond.


Als development partner van Den Mulder Boomteelt denken we continue mee en blijven we adviseren en doorontwikkelen. Zo ontwikkelden we recent een op maat gemaakt ERP-systeem om perfect aan te sluiten op de bedrijfsprocessen en specifieke wensen van Den Mulder Boomteelt. Zoals de wens voor een systeem dat alle aspecten van de bedrijfsactiviteiten kan omvatten.


Compleet ERP-systeem op maat

Wij hebben een compleet ERP-pakket gebouwd dat klantregistraties, inkooporders, verkooporders, voorraadbeheer en productbeheer omvat. Het systeem digitaliseert en automatiseert processen zoals voorraden inladen, orderverwerking en het verzenden van e-mails en notificaties. We blijven dit systeem monitoren en verder door ontwikkelen. Nieuwe inzichten en functionaliteiten worden continu toegevoegd. Een IST-Soll analyse identificeerde bijvoorbeeld obstakels zoals het gebrek aan communicatie tussen verschillende systemen, en problemen bij het koppelen van een verouderde webshop en het boekhoudpakket. Deze obstakels zijn direct aangepakt.

Tech Stack:

  • Laravel
  • PHP
  • Exact Online
  • API koppeling
  • EAV
  • Livewire


Groot in bomen en struiken

Samen met INOVAdev hebben we onze bedrijfsprocessen verder weten te automatiseren, passend bij onze behoeften en wensen. Na een intensief traject met de juiste specialisten aan boord en de flexibele insteek van INOVAdev mag het resultaat er zijn. Wij zijn klaar voor de toekomst met ons nieuwe ERP-systeem ‘Linnaeus’!

Pieter Joosten - Den Mulder Boomteelt