INOVA Roadmap right arrow INOVA Roadmap right arrow

Route Development

In de INOVA Roadmap is er ook de route development. Een team van development specialisten staat klaar om aan de slag te gaan met de ontwikkelopgaves voor organisaties. Een team dat continue bouwt aan de marktbehoefte van morgen. Gestructureerd en projectmatig gaan we voor organisatiedoel(en) en resultaat. Dat kan een online development vraagstuk zijn, maar bijvoorbeeld ook een verlengstuk van de eigen development afdeling. We werken niet vóór, maar samen mét onze opdrachtgevers.

Route development - Enkele cases

Onderdeel development

Is de development opgave een onderdeel van een samenwerking? Dan wordt er óók continue geschakeld met adviseurs van andere disciplines. Snel en resultaatgericht. Ook kan het voorkomen dat uitsluitend een development uitdaging betreft, bijv. applicaties integreren, dan wordt het een INOVAdev opdracht en rechtstreeks geschakeld met het development team.

Integreren/koppelen van applicaties:

Binnen onze organisatie werken we met (te) veel afzonderlijke applicaties en programma’s. Doordat ze vaak los van elkaar werken en niet samen, kan dit behoorlijk inefficiënt zijn. Hoe kunnen we deze aan elkaar koppelen, zodat we efficiënter werken, of hoe kunnen we data uit één systeem halen en daaruit conclusies trekken om de dagelijkse bedrijfsvoering te optimaliseren?

Bestaande online platformen vernieuwen en uitbreiden:

We willen een bestaand online platform compleet updaten. Naast het ontwikkelen, willen we ook uitbreidingsmogelijkheden onderzoeken, zoals naast het bestelproces ook andere apps of functionaliteiten integreren (denk aan ordersysteem, transport/bezorgsysteem, kassasysteem, splitting payments, etc.) . 

Lead development rol:

Voor ons in-house development team zijn we op zoek naar een lead developer die als senior het team verder brengt, aanstuurt en coördineert, het voortouw neemt en inhoudelijke kennis deelt. 

Kennisdatabank:

We willen kennis en informatie bundelen in een online kennisdatabank, waar klanten of andere stakeholders achter een inlog gebruik van kunnen maken.

Participatie:

We zoeken een partij die in de organisatie, businessplan en -strategie van mijn start-up of scale-up gelooft en daar een substantiële bijdrage aan wil leveren. Dit in de vorm van een zeer nauwe samenwerking, die naast development ook organisatorische en marketing vraagstukken samen invult.

Digitalisering klantproces:

We willen onze processen verder digitaliseren, zoals het bestellen via een bestelplatform of zuil (bekijk onze projecten) of reserveren via een handige app en het hele automatiseringssysteem dat daarachter zit.

Extra capaciteit of vaste samenwerking:

We hebben extra development-capaciteit nodig, voor een bepaald project of traject, als aanvulling op ons eigen development team, of als oplossing voor de huidige krapte op de arbeidsmarkt.

Specifieke development techniek:

Als aanvulling op ons eigen development team zijn we op zoek naar een specifieke development techniek die we zelf niet in huis hebben. Zoals o.a. Python, Laravel, React, Angular, Flutter, Symfony, Ionic of NodeJS.

Ontwikkelen website, apps, webshops en platformen:

Ik zoek een partij die deze applicaties voor onze organisatie kan bouwen én de niet zichtbare techniek aan de achterkant. Voor zowel MKB als grote (inter)nationale organisaties.

Vacature platform (‘werken bij’):

Onze organisatie heeft behoefte aan een online ‘werken bij’ platform, waar onder andere alle vacatures worden gepubliceerd en die de mogelijkheid biedt om meteen online te solliciteren.

Diverse ontwikkelopgaves:

Zoals bijvoorbeeld API koppelingen aan een PIM-systeem, re-factoring van bestaande applicaties of het bouwen van een ERP applicatie of (custom) webshop / website.

Specialismen teamDEV

Binnen teamDEV hebben we een ruime ervaring in diverse front- en backend frameworks, zoals o.a. Lavarel, Symfony, NOVA, Ionic, Angular, Python. En uiteraard ook in talen PHP en Javascript. We lopen voorop als het gaat over specialismen als UX/UI, webdevelopment, apps, DevOps, informatiebeveiliging en projectleiding (lead development).
We werken samen met andere disciplines. Of deze nu via INOVA wordt ingeschakeld, zelf in huis is of via een derde partij.

Onze Development Stack
Focus op: Laravel (Framework, NOVA, Cashier e.a.), Symfony, Wordpress, Elasticsearch, Ionic, Capacitor, Angular, Alpine.js, Tailwind CSS, Livewire, Github/Gitlab (incl. CI/CD), Kubernetes, Docker, Docker Swarm.