Route development

open source
webapps
API's
devops
projectleiding

INOVA ROADMAP

Route development


Binnen de Route development staat een team specialisten klaar om aan de slag te gaan met de ontwikkelopgaves voor organisaties. Een team dat continue bouwt aan de marktbehoefte van morgen. Gestructureerd en projectmatig gaan we voor organisatiedoel(en) en resultaat. Dat kan een online development vraagstuk zijn, maar bijvoorbeeld ook een verlengstuk van de eigen development afdeling. We werken niet vóór, maar samen mét onze opdrachtgevers. 

Is de development opgave een onderdeel van een samenwerking volgens de INOVA Roadmap? Dan wordt er óók continue geschakeld met de navigerende marcom adviseur van INOVA. Snel en resultaatgericht.


Development uitdagingen

We denken graag mee over vraagstukken als: 

 • Integreren/koppelen van applicaties: binnen onze organisatie werken we met (te) veel afzonderlijke applicaties en programma’s. Doordat ze vaak los van elkaar werken en niet samen, kan dit behoorlijk inefficiënt zijn. Hoe kunnen we deze aan elkaar koppelen, zodat we efficiënter werken, of hoe kunnen we data uit één systeem halen en daaruit conclusies trekken om de dagelijkse bedrijfsvoering te optimaliseren?
 • Digitalisering klantproces: we willen onze processen verder digitaliseren, zoals het bestellen via een bestelplatform of zuil (b.v. AH-Boodschappen, Den Mulder Boomteelt) of reserveren via een handige app en het hele automatiseringssysteem dat daar achter zit.
 • Bestaande online platformen vernieuwen en uitbreiden: we willen een bestaand online platform compleet updaten. Naast het ontwikkelen, willen we ook uitbreidingsmogelijkheden onderzoeken, zoals naast het bestelproces ook andere apps of functionaliteiten integreren (denk aan ordersysteem, transport / bezorgsysteem, kassasysteem, splitting payments, etc.) . Een naadloos systeem, zodat alles vlekkeloos verloopt. Een voorbeeld hiervan is InVenlo/Mr. Butler.
 • Extra capaciteit of vaste samenwerking: we hebben extra development-capaciteit nodig, voor een bepaald project of traject, als aanvulling op ons eigen development team, of als oplossing voor de huidige krapte op de arbeidsmarkt.
 • Specifieke development techniek: als aanvulling op ons eigen development team zijn we op zoek naar een specifieke development techniek die we zelf niet in huis hebben. Zoals o.a. Python, Laravel, React, Angular, Flutter, Symfony, Ionic of NodeJS.
 • Lead development rol: voor ons in-house development team zijn we op zoek naar een lead developer die als senior het team verder brengt, aanstuurt en coördineert, het voortouw neemt en inhoudelijke kennis deelt. Een voorbeeld hiervan is een samenwerking tussen INOVA en Holland Watch Group, waar INOVA deze rol invult vanuit onze ‘we are you’ gedachte.
 • Ontwikkelen website, apps, webshops en platformen: ik zoek een partij die deze applicaties voor onze organisatie kan bouwen én de niet zichtbare techniek aan de achterkant. Voor zowel MKB als grote (inter)nationale organisaties.
 • Kennisdatabank: we willen kennis en informatie bundelen in een online kennisdatabank, waar klanten of andere stakeholders achter een inlog gebruik van kunnen maken.
 • Vacature platform (‘werken bij’): onze organisatie heeft behoefte aan een online ‘werken bij’ platform, waar onder andere alle vacatures worden gepubliceerd en die de mogelijkheid biedt om meteen online te solliciteren.
 • Participatie: we zoeken een partij die in de organisatie, businessplan en -strategie van mijn start-up of scale-up gelooft en daar een substantiële bijdrage aan wil leveren. Dit in de vorm van een zeer nauwe samenwerking, die naast development ook organisatorische en marketing vraagstukken samen invult.
 • Diverse ontwikkelopgaves: zoals bijvoorbeeld API koppelingen aan een PIM-systeem, re-factoring van bestaande applicaties of het bouwen van een ERP applicatie of (custom) webshop / website.


TeamDEV

Binnen teamDEV hebben we een ruime ervaring in diverse front- en backend frameworks, zoals o.a. Lavarel, Symfony, NOVA, Ionic, Angular, Python. En uiteraard ook in talen PHP en Javascript. We lopen voorop als het gaat over specialismen als UX/UI, webdevelopment, apps, DevOps, informatiebeveiliging en projectleiding (lead development).

We werken samen met andere disciplines, zoals ICT (Route ict), online marketing (Route online) en creatief (Route creatief). Of deze nu via INOVA wordt ingeschakeld, zelf in huis is of via een derde  partij.


Onze Development Stack
Focus op: Laravel (Framework, NOVA, Cashier e.a.), Symfony, Wordpress, Elasticsearch, Ionic, Capacitor, Angular, Alpine.js, Tailwind CSS, Livewire, Github/Gitlab (incl. CI/CD), Kubernetes, Docker, Docker Swarm.


Samenwerken met INOVA; de voordelen op een rij:

Welk development vraagstuk de opdrachtgever ook heeft, we gaan samen, vol energie voor resultaat! Een samenwerking met enkel voordelen:

 • Doelgericht ontwikkelplan met focus, resultaat én toekomst
 • Flexibiliteit: een complete ontwikkelopgave of vaste samenwerking
 • We werken écht samen (co-creatie) met het interne development team en/of collega’s van andere afdelingen
 • Wij bewaken het proces, de planning en de doelen op Scrum wijze
 • Flexibel op- en afschalen is mogelijk
 • Alle kennis en kunde binnen handbereik van marketing, communicatie, creatief of development
 • We werken snel, efficiënt en zorgen voor gezonde dosis energie
 • We werken op locatie bij de opdrachtgever én vanuit Meijel
 • We bieden dé oplossing voor krapte op de arbeidsmarkt

Meer weten over de route development en de INOVA Roadmap?

Kom gerust kennismaken, dan gaan we in gesprek over jullie vraagstukken. 

Route development - Enkele cases

teamDEVELOPMENT

Nadine Teeuwen

IT Projectmanager

Joost Koopmans

Lead developer

Jeroen Thijssen

Senior PHP Developer
Online marketeer
PHP, Laravel, jQuery, CSS,
API, HTML5, Bootstrap, SASS

Stan Daniëls

Senior webdeveloper
PHP, Javascript, MySQL, Stylus
Elasticsearch, Laravel

Michiel van den Boogaart

Senior webdeveloper
PHP, Laravel, Elasticsearch, jQuery
Docker, API, MySQL, Javascript, CSS

Tim Aerdts

Senior webdeveloper
Laravel, AngularJS, Boost
PHP, SASS, SQL, Javascript, C++

Gijs Hendriks

UX/UI/Motion Design

Joris Vervuurt

Webdeveloper
PHP, Objective-C, Swift, Laravel
Angular, Node.js, Ionic, Bootstrap

Ruud Smeets

web developer

Alex Cavkuloski

Webdeveloper
PHP, Javascript, CSS, SASS,
MySQL, Laravel, Bootstrap, Jquery

Tim Frakking

Webdeveloper
PHP, ReactJS, NodeJS, Laravel,
HTML, Bootstrap, CSS,

Tom Sonnemans

Front-end developer

Roy Jeurissen

Webdeveloper, PHP, Laravel, Magento, Typo3, CSS, SASS, MySQL, Laravel, Bootstrap, Jquery

Pepijn Coenders

Front-end developer

Tom Jacobs

Webdeveloper

Jules Graus

Webdeveloper

Ben jij de volgende?

Wij zoeken altijd talenten
binnen teamINOVA.
Solliciteer gerust!

Strategische Partners

Mehrdad Shahmohammadi

AI specialist