Digitaal partner - Signature Foods & Topking

Topking is één van de merken die zich onder de paraplu van Signature Foods bevinden. Met trots werken we voor vrijwel alle B2B merken van Signature Foods, waaronder Johma Professional, Gourmet Salades en Topking. Topking is producent van bekende merken zoals Vlammetjes®, KaasTengels®, Vlammensaus® etc. en heeft ook een divers assortiment Tosti's, waaronder de welbekende VlamTosti’s®. 

In het voorjaar van 2022 werd de campagne voor KaasTengels® gelanceerd, waarbij men een gratis kaasplankje ontving bij de bestelling van 3 dozen KaasTengels®. De strategie, uitrol, inrichting van remarketing en middelen zoals Google en Social werden hiervoor ingezet. Met als resultaat veel bestellingen en veel kaasplankjes met KaasTengels® op de terrassen van de vele horeca deze zomer. 

In het najaar van 2022 werd het product Toasties Bolognese gelanceerd, naast de welbekende VlamTosti®. De lancering van deze campagne mochten wij verzorgen. Vanaf het uitstippelen van de online strategie, uitrol van design tot en met het verzorgen van de totale social media en Google campagnes. En met succes! Wekelijks scherp blijven op data en het bijsturen van de campagnes levert een groot bereik met aantal leads boven gestelde KPI's. 

Het lekkerste kaasplankje van Nederland

Topking heeft een prominente positie in de foodservice markt. Bidfood, Dr. Oetker Professional, Remia Professioneel, Johma Professional, NTF en Gourmet Salades eveneens. INOVA is trots om (online) marketingcommunicatie partner te zijn voor deze partijen.