Development partner - Employer App iCollega

iCollega is een employer app die zorgt voor eenvoudige communicatie door en met collega's. Resultaat is een hogere betrokkenheid, meer efficiëntie en tevreden collega. iCollega wordt vermarkt als SaaS applicatie én volledig modulair naar wens van de opdrachtgever in te richten.

Zo maakten we applicatie in eerste opzet voor Jumbo Harald & Ilse van Beek in Panningen, die aan de basis stonden van deze applicatie. Met veel parttimers en (jonge) oproepkrachten is het erg handig om op "slechts een klik verwijderd" te zijn. Zo kan informatie snel worden gedeeld en wordt het teamgevoel maximaal gefaciliteerd. Inmiddels wordt deze ook ingezet door Jumbo Phicoop Sevenum, Jumbo Phicoop Meijel en INOVA zelf. 

iCollega als intern communicatiemiddel
Het bijzondere aan deze toepassing is, is dat alles geregeld wordt vanuit één centrale applicatie. Zo kunnen de collega’s gemakkelijk berichten sturen, polls aanmaken, to do’s opstellen, beschikbaarheid doorgeven, hun rooster bekijken, de agenda inzien en verlof aanvragen indienen en inzien. Dit bespaart tijd, verhoogt de betrokkenheid én het verbetert én vergemakkelijkt de interne communicatie. Naast een interne bedrijfsapp of intranet in een app-vorm is het dus een echte employer app.

Ontwikkeling op maat met de juiste look & feel
teamDEV ontwikkelt deze hybride applicatie voor Android, iOS en browser, middels open source frameworks als Laravel en Ionic. teamCREATIEF zorgt voor een optimaal UX/UI design t.b.v. de juiste look & feel en gebruiksgemak.

Prijsstelling

Deze employer app is zeer waardevol voor organisaties en netwerken vanaf 10 medewerkers. We vermarkten deze op basis van een SAAS model. Hierbij een kostenoverzicht:

SAAS-Abonnement
Tot 50 gebruikers : 2 euro* per gebruiker per maand
50 - 150 gebruikers : 1 euro* per gebruiker per maand
150+ gebruikers : 0.90 euro* per gebruiker per maand

Daarnaast geldt er een eenmalige fee t.b.v. installatie en onboarding van € 2000,-*

* ex btw

Efficiënt en makkelijk communiceren

“iCollega is voor ons een erg handig hulpmiddel om te communiceren met onze ruim 200 collega's. We publiceren werkroosters in de app, sturen berichten naar elkaar, er worden verlofaanvragen gedaan (én behandeld), er is een 'smoelenboek' en nog veel meer. Kortom, een erg nuttige app met veel mogelijkheden!”


Steffie Pijnenburg, medewerker PR/Communicatie Jumbo Panningen