Development partner Jumbo Panningen door realisatie iCollega

iCollega is een online toepassing die er voor zorgt dat je als ondernemer of manager eenvoudig en snel kunt communiceren met alle collega’s binnen de organisatie. Een SaaS applicatie die we binnen teamINOVA hebben ontwikkeld, en volledig naar wens van de klant is in te richten.

Zo maakten we applicatie in eerste opzet voor Jumbo Harald & Ilse van Beek in Panningen, die ‘m al jaren naar volle tevredenheid gebruiken. Met veel parttimers en (jonge) oproepkrachten is het erg handig om op "slechts een klik verwijderd" te zijn. Zo kan informatie snel worden gedeeld en wordt het teamgevoel maximaal gefaciliteerd.

Sindsdien maken ook andere Jumbo vestigingen gebruik van iCollega. In iCollega wordt pull informatie gecombineerd met push informatie: een ideale mix om op eenvoudige wijze de gewenste informatie bij je medewerkers te krijgen.

iCollega als intern communicatiemiddel
Het bijzondere aan deze toepassing is, is dat alles geregeld wordt vanuit één centrale applicatie. Zo kunnen de collega’s bij Jumbo gemakkelijk berichten sturen, polls aanmaken, to do’s opstellen, beschikbaarheid doorgeven, hun rooster bekijken, de agenda inzien en verlof aanvragen indienen en inzien. Dit bespaart tijd, verhoogt de betrokkenheid én het verbetert én vergemakkelijkt de interne communicatie.

Ontwikkeling op maat met de juiste look & feel
teamDEV ontwikkelt deze hybride applicatie voor Android, iOS en browser, middels open source frameworks als Laravel en Ionic. teamCREATIEF zorgt voor een optimaal UX/UI design t.b.v. de juiste look & feel en gebruiksgemak.

Efficiënt en makkelijk communiceren

“iCollega is voor ons een erg handig hulpmiddel om te communiceren met onze ruim 200 collega's. We publiceren werkroosters in de app, sturen berichten naar elkaar, er worden verlofaanvragen gedaan (én behandeld), er is een 'smoelenboek' en nog veel meer. Kortom, een erg nuttige app met veel mogelijkheden!”


Steffie Pijnenburg, medewerker PR/Communicatie Jumbo Panningen