Development Partner - Ontwikkeling technische applicatie

Bij Coolen Engineering ontwikkelen én maken ze machines, modules en fijnmechanische maakdelen. Een technisch bedrijf waar engineers en CNC-operators kwalitatieve onderdelen/producten realiseren voor machines. Om deze producten te realiseren zijn velen gegevens nodig vanuit de klant. 

Aan INOVAdev de vraag om het proces van aanvraag t/m uitvoering zo efficiënt mogelijk in te richten middels een optimale technische applicatie. Door senior Tim Aerdts werd het proces en de wensen en behoeften in kaart gebracht en vervolgens een technische applicatie bedacht, ontwikkeld en gerealiseerd. Het ERP-pakket van Coolen Engineering is gekoppeld met de applicatie. Hierdoor hoeft maar op één scherm gegevens ingevuld en/of geüpload te worden, waardoor vervolgens met één druk op de knop een offerte gerealiseerd wordt. Na akkoord van de klant op de offerte, gaat deze order op akkoord en kan de CNC-operators meteen aan de slag met het realiseren van het product. Deze efficiëntie zorgt voor snelheid voor zowel de klant als de medewerkers bij Coolen Engineering. En dat maakt iedereen blij. INOVAdev blijft meedenken om het proces te optimaliseren en om de gebruikersvriendelijkheid van de applicatie te blijven optimaliseren. 

Tech Stacks
- Docker
- PHP
- Laravel
- Livewire
- PHPUnit testing
- API Koppeling
- Odoo ERP

We are... Coolen Engineering

“Door het inrichten van een nieuwe technische applicatie ontwikkeld door INOVAdev kan er binnen Coolen Engineering veel efficiënter gewerkt worden. Daar zijn we enorm blij mee.”

Rob Coolen - Eigenaar Coolen Engineering