Development partner - Leadgeneratieplatform voor spoeddiensten

In 2019 kwamen we in contact met Problemen Kwijt, onderdeel van The Underdog. De vraag: We hebben een nieuw leadgeneratieplatform laten ontwikkelen in Laravel - NOVA. We zijn niet tevreden over de kwaliteit, betrokkenheid en faciliteren van de groeimogelijkheden door onze huidige development partner. Kan INOVA hierin iets betekenen?

Natuurlijk! Vanuit een praktische audit hebben we de applicatie in kaart gebracht middels een audit en een 0-moment bepaalt. Scrum based zijn we gaan ontwikkelen en is het platform beter en beter geworden. Front-end, maar ook backend. In de klantenservice, maar ook in de back-order processen.

Nu, ruim 3 jaar later, heeft Problemen Kwijt een eigen ontwikkelteam en bouwen we samen nog altijd door aan de uitdagingen en kansen van Problemen Kwijt. De uitdaging ligt sinds onze samenwerking daar waar die hoort: Hoe helpen we mensen met acute problemen en zorgen we tegelijkertijd voor meer leads voor onze vakmannen? 

Met www.beestjeskwijt.nl en www.rioolprobleemkwijt.nl als hun belangrijkste portals, maar daaromheen zijn inmiddels tal van concepten ontstaan.

Problemen Kwijt heeft samen met INOVA een platform neergezet dat toekomstbestendig is. Door goed overleg, creativiteit en technische kennis is dit gerealiseerd. Graag maken wij in de toekomst ook gebruik van de expertise en flexibiliteit van INOVA.

Merijn Janssen