Route creatief

concepting
omdenken
trends
beeldbepalers
inspireren

INOVA ROADMAP

Route creatief


Met de Route creatief komen we terecht bij dé creatieve denktank van INOVA.


Route creatief binnen de INOVA Roadmap

Is de why-how-what van de organisatie helder? Positionering en kernwaarden zijn bepaald, de propositie en kernboodschap zijn scherp. Dan nemen we de afslag naar Route creatief. Waar een team van specialisten aan de slag gaat met een creatief concept dat ráákt. De propositie wordt visueel vertaald en er volgt een complete look & feel, tagline, teksten en beelden: we vangen de identiteit van de organisatie in één uitstraling.

Binnen de INOVA Roadmap werkt teamCREATIEF nauw samen met de opdrachtgever, én met de navigerende marcom specialist van INOVA. Korte en hechte lijnen zorgen voor snelheid en resultaat.


Creatieve vraagstukken

Heeft jouw organisatie een specifiek creatief vraagstuk? Daag ons eens uit. Voorbeelden van creatieve uitdagingen: 

 • Brand Identity: door de jaren heen is onze visie en businessmodel veranderd. Hoe vertalen we dit door in onze huisstijl en complete uitstraling?
 • Bewustwordingscampagnes: hoe zorgen we ervoor dat mensen zodanig geraakt worden door onze boodschap dat het bewustwording oproept?
 • Nieuwe PMC’s: hoe introduceren we nieuwe product-marktcombinaties met de benodigde impact?
 • Campagnes om personeel te werven: op welke manier kunnen we toekomstige collega’s op onderscheiden wijze raken dat ze bij ons willen komen werken?
 • Nieuw concept: tijd voor een creatief concept of creatieve vertaling van een concept ?
 • Interne campagnes: er komt een belangrijke verandering aan die onze medewerkers raakt. Of we willen graag dat collega’s onze kernwaarden gaan voelen en uitdragen (cultuur). Hoe nemen we onze medewerkers mee en worden ze enthousiast?
 • Creatieve online doorvertaling: ook online willen wij mee in de tijd. Hoe krijgen onze online marketingmiddelen de juiste look & feel? En welke online toepassingen kunnen wij inzetten om onze strategie compleet te maken? Video? Animaties of AR? UX/UI?
 • Creatieve partner: wij zijn op zoek naar een vaste creatieve partner die onze organisatie blijvend ondersteunt en met nieuwe ideeën komt.

Specialismes binnen teamCREATIEF

Binnen teamCREATIEF hebben we verschillende specialismes in huis: art-directie, concepting,  graphic design, UI/UX design, motion design, video, 2D en 3D animatie en Augmented Reality. 

We werken samen met andere disciplines, zoals development (Route development), online marketing (Route online) en ICT (Route ict) . Bijvoorbeeld bij het door vertalen van het creatieve concept naar de website of app. Of dit nu via INOVA wordt ingeschakeld, zelf in huis is of via een derde partij; door écht samen te werken wordt alles beter!

Samenwerken met INOVA; de voordelen op een rij:

Welk creatief vraagstuk de organisatie ook heeft, we gaan samen vol energie voor resultaat! Een samenwerking met enkel voordelen:

 • We werken écht samen (co-creatie)
 • Alle creatieve specialismes bij elkaar: één grote creatieve denktank
 • Flexibel op- en afschalen
 • We werken snel, efficiënt en zorgen voor energie
 • We bewaken één uitstraling waarbinnen ‘alles klopt’
 • We werken op locatie van de opdrachtgever én vanuit Meijel
 • We bieden dé oplossing voor krapte op de arbeidsmarkt
 • We werken doelgericht met resultaat én toekomst

Creatief portfolio
Het door ons gemaakt werk de afgelopen jaren is zeer divers. We werken daarom met persoonlijke portfolio's in acquisitietrajecten en delen veel werk via ons Vimeo kanaal : www.vimeo.com/teaminova

Meer weten?

Route creatief is, samen met de routes online marketing, development en ICT, specialistisch onderdeel van de INOVA Roadmap. Kom gerust kennismaken, dan gaan we in gesprek over jullie creatieve vraagstukken!

teamCREATIEF

John Theeuwen

Creative director

Bart van Houdt

Art director

Jack Baeten

3D/2D Motion Designer, Augmented Reality

Gijs Hendriks

UX/UI/Motion Design

Patrick van Rens

Senior Graphic Designer

Eric van Roy

AV Producer

Janneke van de Ven

Graphic Designer

Vera Moonen

Graphic Designer

Lieke Isbouts

Graphic Designer

Tim van de Kimmenade

Graphic Designer

Justin Coumans

Stagiair grafische vormgeving

Ben jij de volgende?

Wij zoeken altijd talenten
binnen teamINOVA.
Solliciteer gerust!