Case: UI/UX Breebronne Village

Door

Samen genieten op een unieke plek, dichtbij huis. Het kopen van een vakantiewoning in Nederland is populairder dan ooit. Investeer in elkaar en in de toekomst, investeer in een stijlvolle en duurzame vakantievilla bij BreeBronne Village. De prachtige groene omgeving heeft veel te bieden en zorgt ervoor dat je bij BreeBronne Village het ultieme vakantiegevoel beleeft. Limburg is bij uitstek de provincie waar je het "buitenlandgevoel" ervaart.

Eerste concept artboards website en mobiel
Eerste concept artboards website en mobiel

Bij Breebronne Village brengen we het gevoel en de beleving van het park naar een online omgeving. De website is groots en responsive opgezet. Hierin passen wij grote afbeeldingen en veel ruimte toe. De nadruk ligt op de verschillende typen vakantiewoningen, waarbij het mogelijk is om de 3D modellen van de woningen in 360 graden te bekijken. Inclusief een call-to-action naar het plannen van een bezichtiging.

INOVA gelooft in flexibele marketingcommunicatie. Inzet van één of meerdere specialisten vanuit verschillende disciplines op basis van de vraag die er op dat moment ligt. We werken volgens de unieke INOVA-roadmap aan gestelde doelen. Dat maakt jou en ons onderscheidend. Want hey… we are you.