Werken in de cloud

Door

Weet jij het nog, toen eerst de computer en snel daarna ook het internet een plek innam in steeds meer bedrijven, instellingen en huishoudens wereldwijd. Paint was het meest gebruikte opmaakprogramma, je moest kiezen tussen internetten of telefoneren en pacman & tetris waren de populairste computerspellen.

De oneindige mogelijkheden van werken in de cloud

Ondanks dat wij de huidige digitale revolutie super interessant vinden en op de voet volgen, denken wij toch nog wel eens met weemoed terug aan deze tijd, die eigenlijk nog helemaal niet zo lang geleden is. Gelukkig hebben wij de ongekende luxe dat ons recent vernieuwde kantoor is uitgerust met nieuwe, ouderwetse gadgets en arcadekasten, en onze spreekkamers in pacman en rubikskubus thema zijn ingericht. Het komt dan ook regelmatig voor dat wij in de pauze een tetris strijd met elkaar aan gaan. Dit houdt ons jong zullen we maar zeggen 😉.


Internet of Things

Deze knipoog naar het verleden is een wereld van verschil met de huidige mogelijkheden waar wij dagelijks mee in aanraking komen. Met de opkomst van het internet eind 20e eeuw, kwam ook steeds meer de onmisbaarheid van internet op. Internet wordt niet alleen maar gebruikt op computers, maar ook op veel andere apparaten. Veel systemen werken niet zonder internet, waardoor de hele samenleving afhankelijk is van werkend internetverkeer met de meest dagelijkse dingen. Wist jij dat je via internet zelfs je eten in de oven kan zien staan?

Het onmisbare netwerk verbindt de hele wereld binnen afzienbare tijd met elkaar. Even met je collega’s aan de andere kant van de wereld overleggen? Internet maakt het mogelijk! Een werkvakantie plannen op een tropische bestemming? Doordat je bestanden in de cloud staan ervaar je geen beperkingen! De enorme hoeveelheid mogelijkheden die internet met zich meebrengt, maken de wereld meer verbonden dan ooit. Enerzijds zijn er dus oneindige mogelijkheden, anderzijds krijgen we hierdoor ook te maken met gevaren die 30 jaar geleden nog vrijwel onbekend waren. De wetgeving ontwikkelt zich razendsnel, en wij bieden de beste beveiliging waardoor jij je om deze gevaren geen zorgen hoeft te maken en dus volop gebruik kan maken van de oneindige mogelijkheden van het internet.

Kennismaken?

Ik adviseer jou graag over de vele mogelijkheden van het werken in de cloud zodat jij gebruik kunt maken van de oneindige mogelijkheden.

Wil je een keer met mij de strijd aan gaan in een pacman battle of tetris duel? Ik daag je uit! Durf je het niet aan maar ben je wel benieuwd naar ons nieuwe pand of heb je zin in een kop koffie? Je bent altijd welkom om contact op te nemen met mij via danny.van.kimmenade@agrippa.nl of 0854 - 85 91 00.


INOVA gelooft in flexibele marketingcommunicatie. Inzet van één of meerdere specialisten vanuit verschillende disciplines op basis van de vraag die er op dat moment ligt. We werken volgens de unieke INOVA-roadmap aan gestelde doelen. Dat maakt jou en ons onderscheidend. Want hey… we are you.