N-XT Accountants & Adviseurs en Account+ zijn klaar voor de toekomst

Door

N-XT Accountants & Adviseurs staat voor een gedegen advies en persoonlijke aandacht om samen met MKB-ondernemers een stap verder te gaan. Als vaste ICT partner van N-XT Accountants & Adviseurs zorgen wij met ons Remote Monitoring en Management (RMM) systeem voor een georganiseerde, stabiele en veilige ICT-omgeving. Hierdoor kan N-XT Accountants & Adviseurs zich volledig richten op hun accountancy- en adviseringswerkzaamheden, en hoeven zij zich geen zorgen te maken over hun ICT omgeving.

Grip op ICT bij N-XT Accountants & Adviseurs

Wij houden de infrastructuur 24/7 in de gaten, zien eventuele storingen aankomen en grijpen in vóórdat eventuele problemen zich voordoen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle hardware en software up-to-date blijft. Ook is de hele server vervangen waardoor wij nog meer veiligheid en snelheid garanderen.

Nieuwe ICT partner Account+

Account+ (accountancy & belastingadvies) deelt het kantoorpand met N-XT Accountants & Adviseur. Naast het pand, besloten zij onlangs ook om hun ICT-partner Agrippa (ICT tak van INOVA) te delen. We zijn er trots op dat de goede ervaring van N-XT zorgt voor nieuwe klanten zoals Account+. Voor Account+ hebben we een grote vertaalslag gemaakt in de hard- en software waardoor de veiligheid en snelheid flink verbeterd is

Future proof

In vier weken tijd hebben we N-XT én Account+ weer helemaal up-to-date gebracht; klaar voor de toekomst waarin flexibel werken vanuit een locatie naar keuze steeds meer de realiteit is.

Wil je graag meer informatie over hoe wij bedrijven helpen met een stabiele en veilige ICT omgeving? Neem dan contact met mij op via danny.van.kimmenade@agrippa.nl of bel 0854 - 85 91 00.

INOVA gelooft in flexibele marketingcommunicatie. Inzet van één of meerdere specialisten vanuit verschillende disciplines op basis van de vraag die er op dat moment ligt. We werken volgens de unieke INOVA-roadmap aan gestelde doelen. Dat maakt jou en ons onderscheidend. Want hey… we are you.