De dierentuin van INOVA

Door

Een aantal collega’s van mij zijn iets heel gaafs aan het ontwikkelen: onze eigen, marketing gerelateerde workshops. Onze unieke manier van samenwerken, het We are you-principe, wordt hiermee nóg verder uitgebreid. Wat dit alles met dieren te maken heeft, lees je verderop :-)...

40 experts op de juiste plek op 't juiste moment

Onze samenwerkingskracht bestaat uit een team van meer dan 40 collega’s met ieder hun eigen specialisme. Zo heb je altijd de juiste specialist, op de juiste plek op ‘t juiste moment. Denk hierbij aan marketing- en/of communicatie strategie, advies, planning en uitvoering, online marketing, social media, web development, concepting, creatief design, motion & design, en ICT & software.

Bij jou op de stoel

Dat je met ons alle kanten op kunt, begint steeds bekender te worden. Zo komen we letterlijk bij jou werken als je dat prettig vindt. Zo werk ik zelf iedere woensdag bij BreeBronne Village. Heel fijn: korte lijnen en je krijgt écht feeling met de organisatie en het team. Nog zoiets prettigs: bij drukte of nieuwigheden kunnen we de samenwerking uitbreiden. Maar: we schalen ook af als dat nodig is. Dát is flexibiliteit!

Hulp nodig of zelf leren?

En binnenkort breiden we dus uit met het delen van onze kennis via workshops. Zo krijg je een extra keuze: ik vraag hulp van een INOVA-specialist om mij te helpen óf… ik ga het zelf leren! Van deze workshops vinden natuurlijk eerst pilots plaats, waarbij we -hoe kan het ook anders- INOVA zélf onder de loep nemen.

Van pinguïns tot cocktailshaker

Uit een huiswerkopdracht kwamen een aantal verrassende dingen naar boven, die INOVA beschrijven op een heel andere manier. Een aantal hiervan wil ik jullie niet onthouden, ze vertellen namelijk op een ludieke manier wat we doen en wie we zijn. Door klanten, collega’s en partners verteld.

Pinguïns
Pinguïns

Met welk dier wordt INOVA vergeleken?

• Octopus: flexibel aan alle kanten, zuigt zich vast op z’n doel en bedenkt slimme oplossingen.
• Dolfijn: creatief, slim, elegant en speels.
• Varken: slim, robuust en durft vies te worden
• Hond: trouw, actief, vriendelijk, nieuwsgierig, waakzaam, speels.
• Pinguïns: leven samen in kolonies en zijn trouw aan elkaar. INOVA werkt in grote teams en door samen te blijven, overleven we ook lastige tijden (Corona bijvoorbeeld).

En INOVA als voorwerp?

  • Combimagnetron: maakt het leven makkelijker. Met de verschillende standen ga je doeltreffend te werk: in korte tijd iets lekkers klaarstomen óf juist langdurig laten garen om een heerlijk gerecht te krijgen: alles kan.
  • i-Mac: hoogwaardige techniek, innovatief, waanzinnig creatief en een zeer sterke marketingmachine.
  • Cocktailshaker: verschillende drankjes mix je samen tot één heerlijke cocktail; INOVA zoekt de juiste mix van specialisten om de klant te helpen.
  • Gereedschapskist: gevuld met degelijke tools (specialisten) om iedere klus tot een mooi eindresultaat te brengen.

Cocktailshaker
Cocktailshaker

Kortom; met INOVA kun je alle kanten op. We gaan uitdagingen niet uit te weg en blijven altijd nieuwsgierig naar het nieuwe. Door samen te werken in teams binnen een 40-koppige kolonie, shaken wij de beste marketing cocktails. Daarbij houden wij als trouwe hond van langdurige vriendschappen.


INOVA gelooft in flexibele marketingcommunicatie. Inzet van één of meerdere specialisten vanuit verschillende disciplines op basis van de vraag die er op dat moment ligt. We werken volgens de unieke INOVA-roadmap aan gestelde doelen. Dat maakt jou en ons onderscheidend. Want hey… we are you.