Hoe blijven je developers up-to-date?

Door

ICT-ontwikkelingen en innovatie

Iedereen weet dat de ICT-wereld razendsnel blijft ontwikkelen. Terwijl de ene technologie nog maar net op de markt is, wordt een andere alweer vervangen. In de praktijk, daar waar mensen met hun voeten in de klei staan, vinden de echte innovaties plaats. Oplossingen voor klantuitdagingen worden hier ontdekt. Producten zijn sneller ontwikkeld dan het lesmateriaal voor studenten.

Kennis delen

Maar hoe blijf je als developer up-to-date? Bij INOVA dev organiseren we interne momenten waar developers samenkomen om nieuwe technieken en producten te bespreken. Demo's van projecten worden gebouwd om de techniek te begrijpen en aan elkaar te demonstreren. Dit resulteert in waardevolle inzichten, die we kunnen doorvertalen naar oplossingen voor klanten.

Cultuur en levensstijl van developers

Er heerst een bepaalde cultuur/levensstijl onder developers waarin nieuwsgierigheid centraal staat. Het creëren van een cultuur waarin developers up-to-date blijven, vereist een team van nieuwsgierige developers en het vinden van de juiste balans voor onderzoeksactiviteiten.

De laatste tijd werken we met een steeds populairder wordend product, Laravel Livewire. In de meest recente versie blijkt echter dat er stukken uit de documentatie ontbreken. Ikzelf (Jules Graus) ben enthousiast! Ik duik graag in de broncode om te zien wat ontbreekt en hoe ik dat kan verbeteren. Als je nieuwsgierig bent geworden naar broncodes in dit proces, bekijk dan mijn persoonlijke blog.

INOVA gelooft in flexibele marketingcommunicatie. Inzet van één of meerdere specialisten vanuit verschillende disciplines op basis van de vraag die er op dat moment ligt. We werken volgens de unieke INOVA-roadmap aan gestelde doelen. Dat maakt jou en ons onderscheidend. Want hey… we are you.