Virtual Service and Maintenance Assistant (VSMA)

Door

VSMA maakt iedereen expert en brengt kennis binnen handbereik.

VSMA is een applicatie die service- en onderhoudstechnici ondersteunt door gerichte instructies te geven via augmented reality, multimedia data en spraaktechnologie. VSMA biedt technische service- en onderhoudsbedrijven de mogelijkheid om de jarenlange kennis van hun deskundige medewerkers te documenteren, te delen en daarmee toegankelijk te maken voor hun technici. Met VSMA kunnen de experts werkprocessen eenvoudig stap voor stap digitaliseren vanuit technische documentatie of terwijl ze werken. De gedigitaliseerde werkprocessen zijn eenvoudig beschikbaar via website en mobiele apparaten en kunnen worden ingezet als werkhulpmiddelen en opleidingsmateriaal.

Transformeer hoe u cruciale informatie overdraagt op werknemers

Trainingen op traditionele klassikale wijze gericht op overdracht van nauwkeurige instructies voor complexe taken, beperkt de kennisoverdracht voor medewerkers. Geef uw medewerkers in plaats daarvan de mogelijkheid om informatie te leren volgen die wordt gepresenteerd door een geavanceerde technologie. Verminder cognitieve belasting en verbeter het behoud van kennis door informatie te presenteren waar en wanneer werknemers deze het meest nodig hebben.

Stroomlijn kennisoverdracht, training en instructies

Leg vaardigheden van experts vast en draag kennis sneller en gemakkelijker over. Stroomlijn het ordenen en onderhouden van apparatuur.

Stimuleer betere traceerbaarheid, naleving en continue verbetering

Heb volledige controle over werkinstructies, zorg ervoor dat medewerkers altijd toegang hebben tot de meest actuele procesinstructies, maak gebruik van organisatorische inzichten om te bevestigen dat medewerkers instructies correct opvolgen.

Verhoog de efficiëntie en productiviteit van medewerkers

Verbeter de nauwkeurigheid van het werk van uw medewerkers en zorg ervoor dat uw productielijn optimaal blijft draaien. Stimuleer de efficiëntie van uw personeel door onboarding-, bijscholings- en cross-trainingsprogramma's te stroomlijnen die kritieke tekortkomingen in de vaardigheden aanpakken.

Verbeter de veiligheid en naleving

Door de kennis en vaardigheden van uw experts aan uw bredere personeelsbestand te bieden en tegelijkertijd digitale traceerbaarheid mogelijk te maken, wordt gegarandeerd dat procedures worden voltooid in overeenstemming met veiligheidsnormen en -regelgeving.

Verlaag de operationele kosten

Verminder kostbare persoonlijke onboarding en training, benut de tijd van uw nieuwe medewerkers slimmer met effectievere digitale trainingstactieken.

INOVA gelooft in flexibele marketingcommunicatie. Inzet van één of meerdere specialisten vanuit verschillende disciplines op basis van de vraag die er op dat moment ligt. We werken volgens de unieke INOVA-roadmap aan gestelde doelen. Dat maakt jou en ons onderscheidend. Want hey… we are you.