teamDEVELOPMENT

teamDEVELOPMENT bestaat uit adviserende én uitvoerende development specialisten die geloven in digitaal & data gestuurd werken. We bouwen, letterlijk en figuurlijk, continue aan de marktbehoefte van morgen. We kiezen hierbij voor open source frameworks of software die dominant is in de markt. In onze ogen belangrijk voor de continuïteit van deze brede ontwikkeling en het beheer ervan.

We geloven daarnaast in de kracht van "best of breed" oplossingen. Voor korte en lange termijn. Zo starten we altijd vanuit de bestaande IT omgeving en selecteren, implementeren en ontwikkelen we applicaties, koppelingen en tools om het doel te bereiken.

Gestructureerd en projectmatig gaan we voor organisatiedoel(en) en resultaat. Dat kan een afgebakende projectopdracht zijn, echter werken we ook graag als verlengstuk en flexibele schil van jullie eigen IT/development afdeling. We werken daarom niet vóór, maar samen mét onze opdrachtgevers.

Advisering, realisatie en beheer van data & development

Ons development team is dagdagelijks bezig om managementteams te ondersteunen in het maken van strategische doelgerichte keuzes en benoemen van activiteiten. Daarnaast zorgt ons team voor technische realisatie van de gestelde opgave. Om vervolgens het beheer op ons te nemen. Hierin nemen we graag de lead en verantwoordelijkheid op ons.

Is je development opgave een onderdeel van een bredere samenwerking met teamINOVA? Dan wordt er óók continue geschakeld met adviseurs van andere disciplines. Snel en resultaatgericht. Ook kan het voorkomen dat uitsluitend een development uitdaging betreft, bijv. applicaties integreren, dan wordt het een INOVAdev opdracht en rechtstreeks geschakeld met het development team, zoals bijvoorbeeld:

Ontwikkelen, integreren en koppelen van applicaties:

Binnen onze organisatie werken we met (te) veel afzonderlijke applicaties en programma’s. Doordat ze vaak los van elkaar werken en niet samen, kan dit behoorlijk inefficiënt zijn. Hoe kunnen we deze aan elkaar koppelen, zodat we efficiënter werken, of hoe kunnen we data uit één systeem halen en daaruit conclusies trekken om de dagelijkse bedrijfsvoering te optimaliseren?

Bestaande webbased platformen vernieuwen en uitbreiden:

We willen een bestaand online platform compleet updaten. Naast het ontwikkelen, willen we ook uitbreidingsmogelijkheden onderzoeken, zoals naast het bestelproces ook andere apps of functionaliteiten integreren (denk aan ordersysteem, transport/bezorgsysteem, kassasysteem, splitting payments, etc.).

Ai advies en development

We zoeken een partij die ons kan ondersteunen in het ontdekken en prioriteren van de mogelijkheden van AI, evenals implementeren van deze mogelijkheden in onze organisatie.

BI data verzamelen:

We zijn een data gestuurde organisatie en willen onze data verzamelen t.b.v. onze BI tools (zoals PowerBI).

ERP systeem ontwikkelen of implementeren:

We willen onze processen (intern/extern) verder digitaliseren, zoals het bestellen via een bestelplatform, een planningstool of compleet ERP systeem (bekijk onze projecten), opgebouwd vanuit een open source oplossing.

Ontwikkelen PWA Apps:

Ik zoek een partij die een Progressive Web App kan bouwen én de niet zichtbare techniek aan de achterkant. Voor zowel MKB als grote (inter)nationale organisaties.

Diverse ontwikkelopgaves:

Zoals bijvoorbeeld API koppelingen aan een PIM-systeem, re-factoring van bestaande applicaties of het bouwen van een ERP applicatie of (custom) webshop / website.

Tijdelijk extra development capaciteit:

We hebben extra development-capaciteit nodig, voor een bepaald project of traject, als aanvulling op ons eigen development team, of als oplossing voor de huidige krapte op de arbeidsmarkt.

Specialismen teamDEVELOPMENT

Binnen teamDEVELOPMENT hebben we een ruime ervaring in diverse front- en backend frameworks, zoals o.a. Laravel, Symfony, NOVA, Ionic, Angular, Python. We lopen voorop als het gaat over applicatie ontwikkeling, DevOps, testing, AI, BI, datagestuurd werken, informatiebeveiliging en projectleiding (lead development).

We werken graag samen met andere disciplines. Of deze nu via INOVA wordt ingeschakeld, zelf in huis is of via een derde partij.

Onze Development Stack
Focus op: Laravel (Framework, NOVA, Jetstream, Cashier e.a.), Symfony, Wordpress, Shopify, Elasticsearch, Meilisearch, Ionic, Capacitor, Angular, Alpine.js, Tailwind CSS, Livewire, Github/Gitlab (incl. CI/CD), Vue, Typescript en Kubernetes.

Meer weten over teamDEVELOPMENT?

Kom gerust kennismaken.