Development partner - Maatwerk E-commerce oplossing

Persoonlijke items hebben een meerwaarde voor je bedrijf, afdeling of groep. Het draagt bij aan de uitstraling, naamsbekendheid en herkenbaarheid ervan. Bij We Produce kun je kleding, accessoires en relatiegeschenken laten personaliseren volgens jouw ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan het logo van je bedrijf op een polo, hoodie, jas, paraplu, tas of zelfs op het glaswerk voor je kantine, café of restaurant. Je kunt kiezen uit een aantal technieken zoals borduren, foliedruk, transfers, zeefdruk, plotten en lasergraveren. We Produce doet het vakkundig en snel.

Via een keuzehulp kunnen klanten de eigenschappen en kosten per techniek bekijken en vergelijken. Per product kan vervolgens via een configurator bepaald worden hoe het eindresultaat moet worden.

INOVA ontwikkelt en onderhoudt de webshop en de achterliggende systemen van We Produce. De gegevens van bestaande en nieuwe producten worden geautomatiseerd geïmporteerd uit de externe systemen van leveranciers middels API's. Hiermee wordt voor een up-to-date assortiment aan producten gezorgd en heeft de klant een zo ruime keuze aan producten in de webshop. Er zijn tevens koppelingen gemaakt met een extern orderpicking-systeem en een door INOVA ontwikkelde planningstool. Deze tool plant de orders van klanten automatisch in op de beschikbare machines, zodat het gehele proces van bestelling tot levering zo snel en soepel mogelijk verloopt.

Om het gebruiksgemak van de webshop zo hoog mogelijk te houden, werkt INOVA voortdurend aan het verbeteren en toevoegen van functionaliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om een gevuld winkelmandje te bewaren in de vorm van een verlanglijstje. Het later opnieuw bestellen van bijvoorbeeld bedrijfskleding, wordt daarmee heel snel en gemakkelijk gemaakt.

Ook na enkele jaren zijn we nog steeds heel blij met INOVAdev als partner van WeProduce.

Pascal de Penning