ICT manager voor UniteQ

UniteQ Hydraulics is een slagvaardige en betrouwbare onderneming met een brede kennis op het gebied van hydrauliek, pneumatiek en elektrotechniek. UniteQ ontwikkelt, produceert, installeert, onderhoud en reviseert systemen en producten voor middelgrote tot grote bedrijven in de industriële sector.

Agrippa als ICT manager
Agrippa is dé ICT afdeling bij en voor UniteQ. Iedereen binnen Agrippa kent het gebouw en de systemen. UniteQ kiest voor ontzorging, rust en het waarborgen van de bedrijfscontinuïteit om de volledige ICT uit te besteden. We zorgen ervoor dat iedereen binnen UniteQ veilig, snel en gebruikersvriendelijk kan werken en mocht er onverhoopt iets zijn op ICT-vlak, bijv. de server valt uit, zorgt Agrippa er direct voor dat dit wordt opgelost. We blijven achter de schermen ook ‘problemen’ monitoren en signaleren door middel van een monitoringssysteem; RMM (Remote Monitoring Management). Hierdoor kunnen we direct schakelen en de uitdaging oplossen, vaak zonder dat de klant dit opmerkt én voorkomen we erger.

Onze diensten
Verder verzorgt Agrippa de hardware, software, clouddiensten, BCDR, Randsom ware bescherming, telefonie en blijven we met ze meedenken om de ICT en beveiliging slimmer en efficiënter in te richten. We zijn er trots op dat we de flexibele ICT manager mogen zijn voor UniteQ.

We Are UniteQ.


“Het is onmogelijk om de hoeveelheid expertise die Agrippa heeft zelf in huis te halen. Agrippa geeft ons veiligheid in een markt waar digitale bedreigingen steeds meer op de loer liggen. Agrippa geeft ons zekerheid door onze server en andere systemen altijd draaiende te houden. Dat geeft vertrouwen en rust. En wanneer er toch problemen zijn dan is de support die ze leveren altijd snel en accuraat. Daarnaast hebben we ze ook al vaker wat grotere uitdagingen gegeven, maar ook deze gaan ze niet uit de weg. Ongelooflijk op welk niveau ze ICT uitdagingen kunnen oplossen.”

Jeroen Timmermans - Operations Manager