ICT - Zorgt voor volledige ontzorging

Surfix is begonnen als serviceprovider op het gebied van nanocoating technologieën op basis van organische chemie. In de loop der jaren zijn verschillende expertises toegevoegd en is de organisatie geëvolueerd tot Surfix Diagnostics. Er wordt nu hard gewerkt aan een fotonisch diagnostisch platform. Hierbij wordt licht gebruikt om zeer gevoelig testen mogelijk te maken, voor bijvoorbeeld de detectie van blaaskanker in een vroeg stadium. Maar ook bij Point-of-Care diagnostiek, waarbij snelle en betrouwbare uitslagen soms levensreddend kunnen zijn.

Surfix combineert fotonica, microfluidica, nanocoatings en een gevoelige lezer tot een revolutionaire platform technologie. En dat brengt de juiste diagnose en de correcte behandeling van allerhande aandoeningen weer een stuk dichterbij!

ICT uitbesteden geeft rust
Surfix Diagnostics besteedt de ICT volledig uit aan Agrippa, om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Al jarenlang zorgt Agrippa voor veilig, snel en gebruikersvriendelijk werken op IT-vlak. Zo verzorgen we de cloudoplossingen mail, netwerk, telefonie, infra en bieden we SLA (service level agreement), waardoor we op de achtergrond service blijven leveren. Daarbij garanderen we een nul- of minimale uitval in geval van calamiteiten of veiligheidsissues.

Virtuele werkplek
Maandelijks is er een review gesprek met elkaar en bespreken we de huidige situatie en de mogelijkheden m.b.t. beveiliging om het nog efficiënter te maken. De focus ligt nu, anno 2022/2023, op VDI (virtual desktop interface); virtuele werkplek; zodat alle data op ieder gewenste locatie snel, makkelijk en optimaal beveiligd is.

THE FUTURE OF DIAGNOSTICS

“Met Agrippa als partner op ICT-vlak kan ik de bedrijfscontinuïteit waarborgen en heb ik rust op dit vlak. Daarbij nemen ze ons stap voor stap mee om de beveiliging en ICT efficiënter te maken. Hierdoor kunnen wij ons blijven focussen op onze core business”.

Arthur Blom