ICT - Zorgt voor volledige ontzorging

De ‘roots’ van Surfix Diagnostics liggen bij surface modificatie technologieën op basis van organische chemie. Denk aan o.a. chemische coatings voor de mobiele telefoon. Door de jaren heen hebben ze voortdurend expertises aan de organisatie toegevoegd. De huidige missie is dan ook; snelle en betrouwbare Point-of-Care-diagnostiek moet altijd en overal voor iedereen beschikbaar zijn. Om zo de juiste behandeling te voeren. Het diagnostische platform van Surfix, in combinatie met een gevoelige lezer, geeft je precies dat! En daarmee is ook de naam van Surfix uitgebreid naar Surfix Diagnostics. 

ICT uitbesteden geeft rust
Surfix Diagnostics besteedt de ICT volledig uit aan Agrippa, om de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Al jarenlang zorgt Agrippa voor veilig, snel en gebruikersvriendelijk werken op IT-vlak. Zo verzorgen we de cloudoplossingen mail, netwerk, telefonie, infra en bieden we SLA (service level agreement), waardoor we op de achtergrond service blijven leveren. Daarbij garanderen we een nul- of minimale uitval in geval van calamiteiten of veiligheidsissues.

Virtuele werkplek
Maandelijks is er een review gesprek met elkaar en bespreken we de huidige situatie en de mogelijkheden m.b.t. beveiliging om het nog efficiënter te maken. De focus ligt nu, anno 2022/2023, op VDI (virtual desktop interface); virtuele werkplek; zodat alle data op ieder gewenste locatie snel, makkelijk en optimaal beveiligd is.

THE FUTURE OF DIAGNOSTICS

“Met Agrippa als partner op ICT-vlak kan ik de bedrijfscontinuïteit waarborgen en heb ik rust op dit vlak. Daarbij nemen ze ons stap voor stap mee om de beveiliging en ICT efficiënter te maken. Hierdoor kunnen wij ons blijven focussen op onze core business”.

Arthur Blom