Joli blijft op stoom door betrouwbare IT-oplossingen

Stomerij-wasserij Joli is dé specialist in het zorgvuldig wassen van persoonsgebonden wasgoed voor een diverse klantenkring. Ze bedienen zorginstellingen, ouderenzorg, cliënten met een beperking, bedrijven en particulieren. Hun diensten omvatten het stomen en reinigen van kleding, suède, leer, tapijten, dekbedden, dekens en gordijnen. Met hun gordijnenservice halen ze uw gordijnen op, stomen ze grondig en brengen ze weer netjes bij u terug - indien gewenst verzorgen ze ook het afhalen en ophangen. Hun hemdenservice ontzorgt u van de tijdrovende klus om uw eigen overhemden te wassen en strijken. Naast het stomen en reinigen, bieden ze ook kledingreparatie aan.

Stomerij-wasserij Joli vertrouwt op Agrippa als hun betrouwbare IT-partner. Wij voorzien Joli van VoIP, Microsoft 365, EDR-beveiliging, glasvezel, BCDR (Business Continuitiy Disaster Recovery) en Agrippa 365 (Cloud). Met Agrippa's geïntegreerde oplossingen kunnen ze efficiënt communiceren, productief werken, gegevens veilig beheren en zorgen voor bedrijfscontinuïteit, waardoor Joli zich volledig kan richten op hun klanten en dienstverlening.

Op stoom met betrouwbare IT

Met Agrippa's geïntegreerde oplossingen kunnen we efficiënt communiceren, productief werken, gegevens veilig beheren en zorgen voor bedrijfscontinuïteit, waardoor wij ons volledig kunnen richten op hun klanten en dienstverlening.

Ton Lampe