Kwaliteit verhogen met een betrouwbare ICT-partner

Een trap van Sonnemans Trappen overbrugt niet alleen een hoogteverschil, maar tilt een gebouw naar een hoger niveau. Kwaliteit en exclusiviteit staan bij Sonnemans voorop. In ontwerp, materialisatie, productie en plaatsing. Die kwaliteit wordt gewaarborgd door creativiteit, jarenlange ervaring, vakmanschap en het gebruik van de nieuwste technologieën. Zo wordt de trap een echte eyecatcher.

Om ervoor te zorgen dat de productie van Sonnemans Trappen goed blijft draaien, is een betrouwbare IT-leverancier onmisbaar. We zijn trots dat wij deze rol mogen vervullen. We adviseren en ondersteunen Agrippa op gebruikersvragen, we doen de communicatie met hun externe partijen over printers, Alphacam, BEMET en alle software die ze gebruiken.
Daarnaast verzorgen we het systeem- en netwerkbeheer, anti-ransomware beveiliging, continuïteitsoplossingen en diverse Cloud oplossingen.

De overtreffende trap

Agrippa zorgt bij Sonnemans Trappen voor een stabiele IT-omgeving. Doordat onze werkplekken goed functioneren, kunnen wij ons richten op waar we goed in zijn: mooie trappen maken.

Frans en Anja Sonnemans