Focus op groei en diversiteit van mobiele werkplekken

Negen maakt het verschil in het leven van inwoners door iedereen recht te geven op beweging. Om ervoor te zorgen dat de spelbepalers van Negen prettig en efficiënt kunnen (samen)werken, ontzorgden wij Negen op ICT-vlak. Denk aan Security, aanleg van infrastructuur, wifi, cloud, hardware, software en VoIP.

Mobiele werkplekken
Negen is een vooruitstrevende organisatie met ongeveer 50 medewerkers in dienst. Voor hen zijn mobiele werkplekken enorm belangrijk, zodat er altijd en overal in het land snel en gebruikersvriendelijk gewerkt kan worden. Negen werkt volledig in de cloud met de snelste cloud-omgeving beschikbaar in de markt.

Overeenkomst op maat
Twee keer per jaar plannen we een SLA (service level agreement)-meeting om innovatieve mogelijkheden te bespreken en verbeteringen door te voeren. De overeenkomst wordt dan op maat weer aangepast, zodat we de samenwerking weer kunnen vervolgen op maat en naar wens.

“Op het moment dat er nieuwe medewerker in dienst is, wordt door Agrippa alles kundig geregeld zodat degene meteen, snel en altijd aan de slag kan met de bijbehorende software op de laptop. We vertrouwen volledig op de inrichting van de ICT & beveiliging, waardoor we onze bedrijfscontinuïteit kunnen waarborgen.”

Annette Bukkems