Development partner: Samen bouwen aan groei

Doel
Invulling geven aan de vraag naar kwalitatieve instant food delivery (kwalitatieve maaltijden en drank thuis bezorgd).

Resultaat
2017 : startjaar
2018 : 100%
2019 : >150% !
2020 : >500% !!

Hoe dan?
In 2017 werd gestart met een platform voor Venlo. Een leermoment in 2018 heeft geleerd dat de vraag naar food delivery het "gat in de markt" was. Hierdoor ontstond een heldere focus. In 2020 werd dit uitgebreid naar steden als Den Bosch en Nijmegen. In 2020 werd tevens extra focus gevraagd op de schaalbaarheid van de applicaties. Mede door corona nam de behoefte aan thuisbezorging van maaltijden toe. De "Development Roadmap" helpt in een agile en doelgerichte ontwikkeling. Vanuit een begroting en projectplan bouwen we stapsgewijs en behouden we de juiste focus.

Strategie
We stellen de consument, restaurateur en bezorger centraal. Mr. Butler faciliteert en brengt dit proces samen. Als de consument lekker kan bestellen dan kan het restaurant leveren en kan Mr. Butler dit proces maximaal faciliteren en logistiek ondersteunen. INOVA realiseert de technische applicaties die het voor alle partijen gebruiksvriendelijk maakt. Dit doen we door de realisatie van een bestelplatform voor de consument, een route-app voor bezorgers en een keuken-app voor de restaurateurs. Alles aangestuurd vanuit een centrale beheeromgeving, waarin ook de administratieve afhandeling plaats vindt.

Uitvoering
Ons development team geeft op een agile wijze invulling aan de opgave die er ligt. We maken onderscheid tussen ticketing (verbeterpunten) en projecten (nieuwe features of applicaties). Stapsgewijs bouwen we op deze manier aan een gebruiksvriendelijke online omgeving.

Heerlijke maaltijden thuis bezorgd

Samen maken we het verschil. Niet door de techniek centraal te stellen, maar de consumenten, restaurateurs en bezorgers.

Willie Martens (co-founder)