ICT Partner - Remote Monitoring Management

Het is de missie om het middenbedrijf te voorzien van de beste technologie op ondernemingsniveau. En dat is wat wij ook graag doen én waar HWG behoefte aan heeft.

Als Europeese speler op de e-commerce markt is HWG een middelgroot bedrijf met software als hart van de organisatie. Onze collega's van team Development ontwikkelen het ERP systeem. Echter is er meer nodig om lekker en veilig te werken, waarbij continuïteit (lees: geen uitval) gegarandeerd is.

We leveren één enkele toolbox van eenvoudig te gebruiken producten en diensten, speciaal ontworpen voor managed service providers zoals ons. De geïntegreerde, schaalbare en innovatieve reeks hardware- en softwareoplossingen werken samen om succes te bezorgen. Wij hebben onze Remote Monitoring zo ingericht dat het voor iedere organisatie, ongeacht het aantal werkplekken, in te zetten is.

Zo monitoren we ieder onderdeel van de ICT omgeving van HWG en kunnen we pro-actief service verlenen. Dit reduceert de re-actieve servicemomenten en komt de efficiënte werktijd ten goede. En nog belangrijker: Middels de juiste inzet van mensen en middelen garanderen we ook een veilige ICT omgeving.

De tijd zal het leren. Echter kun je met ICT Security beter op tijd zijn.