Marketing partner - merkessentie versterken

Bergs Advies is een adviesbureau voor de ondernemende agrariër. Omdat zij het belang van marketing en communicatie steeds groter zagen worden, schakelden ze INOVA in als externe professional. 

Samenwerken aan een marketingrichting

Met onze communicatiespecialist letterlijk op de stoel bij Bergs Advies werken we niet vóór, maar samen mét de mensen van Bergs Advies. Zo verdiepen we ons in de organisatie, afnemers en markt en bepalen we een passende marketingstrategie. 


Marketingcommunicatiespecialist als navigator

Een aanpak volgens de INOVA Roadmap, waarbij onze marcom specialist gestructureerd aan de slag gaat met de doelstellingen van Bergs. 

Van positionering naar creatieve vertaling, kanalen en middelen

Vanuit de positionering is een creatieve en visuele is doorvertaling gemaakt in middelen en kanalen. Vanuit INOVA zijn we dus naast marketing en communicatie met meerdere specialismes aan de slag gegaan, zoals creatieve vormgeving en webdevelopment.

“Het is onze taak om samen met ondernemers ambities te realiseren"

"Als gespecialiseerd adviseur in de agrarische sector weten wij hoe fijn het is om als specialist alle expertise onder één dak te hebben. Dat is waarom wij samenwerken met INOVA, zij zijn voor ons de marketing- en communicatiespecialist met alle benodigde expertise in huis!"  

Tjerk Verscharen