ICT Partner - Remote monitoring en management

N-XT Accountants & Adviseurs staat voor een gedegen advies en persoonlijke aandacht om samen met MKB-ondernemers een stap verder te gaan. Als vaste ICT partner van N-XT Accountants & Adviseurs zorgen wij met ons Remote Monitoring en Management (RMM) systeem voor een georganiseerde, stabiele en veilige ICT-omgeving. Hierdoor kan N-XT Accountants & Adviseurs zich volledig richten op hun accountancy- en adviseringswerkzaamheden, en hoeven zij zich geen zorgen te maken over hun ICT omgeving.

Grip op ICT bij N-XT Accountants & Adviseurs
Wij houden de infrastructuur 24/7 in de gaten, zien eventuele storingen aankomen en grijpen in vóórdat eventuele problemen zich voordoen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle hardware en software up-to-date blijft. Ook is de hele server vervangen waardoor wij nog meer veiligheid en snelheid garanderen.

Nieuwe ICT partner Account+
Account+ (accountancy & belastingadvies) deelt het kantoorpand met N-XT Accountants & Adviseur. Naast het pand, besloten zij onlangs ook om hun ICT-partner Agrippa (ICT tak van INOVA) te delen. We zijn er trots op dat de goede ervaring van N-XT zorgt voor nieuwe klanten zoals Account+. Voor Account+ hebben we een grote vertaalslag gemaakt in de hard- en software waardoor de veiligheid en snelheid flink verbeterd is

Future proof
In vier weken tijd hebben we N-XT én Account+ weer helemaal up-to-date gebracht; klaar voor de toekomst waarin flexibel werken vanuit een locatie naar keuze steeds meer de realiteit is.

N-XT Accountants & Adviseurs zich volledig richten op hun accountancy- en adviseringswerkzaamheden, en hoeven zij zich geen zorgen te maken over hun ICT omgeving.

Danny van Kimmenade (Agrippa)